Contact

Recreatieverzekering

Uw belangen staan bij ons voorop

V.O.F. Meijer Roden zorgt ervoor dat u bij uw recreatieverzekering echt krijgt wat u nodig hebt

U wilt uiteraard zo onbezorgd mogelijk van uw vrije tijd genieten. Of u nu op reis gaat, een vakantie hebt geboekt of bijvoorbeeld een caravan of pleziervaartuig bezit: V.O.F. Meijer Roden zorgt ervoor dat u zich niet meer hoeft bezig te houden met de formaliteiten van een recreatieverzekering en u zich kunt richten op een zo plezierig mogelijke tijd.

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Daarnaast controleren wij dat u geen dubbele premie betaalt, omdat sommige zaken eventueel al in een andere verzekering zijn opgenomen. Samen met u vinden we zo de recreatieverzekering die het beste bij u past.

Uiteraard blijven wij u bijstaan na het afsluiten van de door u gekozen verzekering. Denkt u hierbij aan het afhandelen van schade en annuleringen of het aanbrengen van wijzigingen voor een zo compleet mogelijke dekking. Tevens kunt u altijd op gedegen advies rekenen. Wij helpen u bij vragen als:

• Speelt er een eigen risico mee?
• Op hoeveel medische zorg in het buitenland kan ik rekenen?
• Welke voorwaarden gelden er voor het annuleren van mijn reis?
• Wat moet ik zelf doen voor een goede schadeafhandeling?
• Is er vervangend vervoer mogelijk bij onverwachte annulering?
• Hoe zit het met gezinsleden of reisgenoten?

En nog veel meer.

V.O.F. Meijer Roden wenst u veel plezier op reis of in uw vrije tijd. Voor de rest zijn wij er. Maak direct een afspraak voor een recreatieverzekering door te bellen naar 050-5018260. Voor meer informatie kunt u tevens het contactformulier op deze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op:
050-5018260