Contact

Rechtsbijstandverzekering

Wij zijn er als u ons nodig hebt

Met V.O.F. Meijer Roden kiest u de juiste rechtsbijstandverzekering, wat uw situatie ook is

U weet nooit van tevoren wanneer u een rechtsbijstandverzekering nodig hebt. Hopelijk hoeft u er ook nooit gebruikt van te maken. Toch kan het zijn dat u onverwachts in een conflict terecht komt. In dat geval kunnen de kosten voor rechtsbijstand ontzettend oplopen. Bescherm uzelf en kies met V.O.F. Meijer Roden voor de meest complete dekking.

Er zijn verschillende aanbieders en verschillende dekkingsmodules. Wij helpen u bepalen welke zaken er op u van toepassing zijn. U kunt uzelf onder andere verzekeren voor geschillen op het gebied van werk, verkeer, inkomen en huisvesting, maar ook als u bijvoorbeeld ten onrechte een dagvaarding ontvangt. De verschillende premies en voorwaarden worden helder in kaart gebracht. Wij nemen u vervolgens de complete aanvraag uit handen.

V.O.F. Meijer Roden staat na het kiezen van de rechtsbijstandverzekering klaar voor advies, als u nog vragen of onzekerheden hebt, of als uw situatie verandert. Denkt u hierbij aan zaken als een dekking bij een echtscheiding, het meeverzekeren van uw gezin en huisdieren, de vrijheid om zelf een advocaat te kiezen, hulp in het buitenland of welke wachttijden er gehanteerd worden.

Wacht niet tot u in een conflict terecht komt en verzeker uzelf van de beste dekking. Bel naar 050-5018260 om een afspraak te maken met ons assurantiekantoor. Als u nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Neem contact op:
050-5018260