Contact

Motorrijtuigverzekering

Gunstig voor u

Laat uw motorrijtuigverzekering gewoon over aan V.O.F. Meijer Roden

V.O.F. Meijer Roden vindt voor u de allerbeste balans tussen een voordelige premie en de meest complete dekking. Er zijn ontzettend veel verschillende opties als het aankomt op motorrijtuigverzekeringen. Het is dan vaak lastig om op uw eigen houtje onafhankelijke informatie in te winnen. Wij helpen u met deskundig en onpartijdig advies, en weten precies waar wij op moeten letten.

Naast een voordelige premie brengen wij verschillende polisvoorwaarden voor u in kaart. Daarbij wordt gelet op uw behoeften, zodat u niet betaalt voor zaken waar u geen gebruik van zult maken. Als het bijvoorbeeld aankomt op een autoverzekering wordt er tevens naar uw auto gekeken om te bepalen welke dekking voldoende is. Ook brengen wij u op duidelijke wijze op de hoogte van eventueel eigen risico, of een tweede auto meeverzekerd is, welke service u kunt verwachten van uw verzekeraar en hoe een schadeafhandeling eruit zal komen te zien.

V.O.F. Meijer Roden kan u eerlijk en helder helpen bij het uitkiezen van een juiste motorrijtuigverzekering. Naast uw auto kunt u uiteraard ook uw motor, fiets, boot of elk ander vervoersmiddel verzekeren. Neem geheel vrijblijvend contact op of plan direct een afspraak in. Bel ons op 050-5018260 of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Neem contact op:
050-5018260