Contact

Levensverzekeringen

Verzekerd van het juiste afscheid, ook voor uw nabestaanden.

Bepaal uw wensen voor uw levensverzekering of uitvaartverzekering met V.O.F. Meijer Roden.

We zijn er allemaal liever niet mee bezig: overlijden en het regelen van de uitvaart. Met de juiste levensverzekering, of uitvaartverzekering, zorgt u er echter voor dat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken en ruimte overhoudt om te genieten van het leven. Daarnaast ontneemt u uw dierbaren en naasten een hoop zorgen. V.O.F. Meijer Roden helpt u de stappen te zetten voor de meest complete dekking.

Enerzijds is uw situatie belangrijk om een goede levensverzekering of uitvaartverzekering te bepalen. Hierbij worden bijvoorbeeld de volgende vragen gesteld:

• Hebt u een gezin of partner waar rekening mee gehouden moet worden?
• Spelen er leningen en schulden mee? • Wat zijn uw eigendommen en bezittingen?
• Hebt u een eigen onderneming?

Anderzijds zijn uw wensen van groot belang. Wij helpen u de volgende zaken te bepalen:

• Welke voorzieningen er worden getroffen voor uw nabestaanden.
• Hoe u uw uitvaart wilt vormgeven, of dat u juist wilt dat uw nabestaanden alle vrijheid krijgen.
• Hoe uw onderneming wordt afgewikkeld of voortgezet.

Er spelen uiteraard meer factoren mee. Ook na het afsluiten van een verzekering kan er veel veranderen. V.O.F. Meijer Roden kan u zo veel mogelijk uit handen nemen en brengt alle mogelijkheden in kaart, precies op uw persoon en uw situatie afgestemd. Ook zorgen wij dat uw verzekering waar nodig wordt bijgewerkt. Zo zorgen wij voor een zo compleet mogelijke dekking, zonder zaken waar u niet mee te maken hebt, en dus ook niet voor hoeft te betalen. Bel voor meer informatie naar 050-5018260 of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Neem contact op:
050-5018260