Contact

Inboedel- en woonhuisverzekering

Een zeker gevoel

Sluit uw inboedel- en woonhuisverzekering af met assurantiekantoor V.O.F. Meijer Roden

Het is uiteraard een zeer prettig idee als uw woning en eigendommen correct zijn verzekerd. Bij het afsluiten van een inboedel- en woonhuisverzekering dient u niet alleen alle verschillende aanbieders met hun eigen voorwaarden te vergelijken, maar moet u er tevens voor zorgen dat u uw bezittingen correct in kaart hebt gebracht. V.O.F. Meijer Roden zorgt ervoor dat u zeker bent van de juiste dekking.

Een inboedel- en woonhuisverzekering keert uit bij verschillende soorten schade. Denkt u hierbij aan diefstal, brand, waterschade of schade door een storm. Maar ook uw ruiten (die zoals u vast weet erg breekbaar zijn) kunnen meeverzekerd worden. Een erg belangrijk onderdeel is dat u uw dekking up-to-date houdt. Ook hierbij kan ons assurantiekantoor u helpen.

Hebt u in de afgelopen jaren:

• uw woning verbouwd of uitgebreid?
• nieuwe meubels gekocht?
• uw apparatuur vervangen?

In al deze gevallen en meer zorgt V.O.F. Meijer Roden dat u niet onderverzekerd achterblijft.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Wij brengen alle verschillende premies en de voorwaarden voor u in kaart. Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs en bel V.O.F. Meijer Roden op 050-5018260. U kunt voor informatie tevens terecht via ons contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Neem contact op:
050-5018260