Contact

Aansprakelijkheidsverzekering

Wij helpen u het hoofd koel te houden

V.O.F. Meijer Roden staat u bij: sluit uw aansprakelijkheidsverzekering af via ons kantoor

Een ongeluk is helaas snel gebeurd. Met een aansprakelijkheidsverzekering kunt u financiële consequenties door materiële schade en letselschade die in een privésituatie is ontstaan opvangen. Dit soort situaties zijn ontzettend vervelend. Zo hebben ze niet alleen vaak zware emotionele gevolgen, maar kunnen ze ook nog eens financieel bemoeilijkt worden door bijvoorbeeld een schadeclaim. V.O.F. Meijer Roden zorgt ervoor dat de gevolgen overzichtelijk blijven en dat u op de juiste manier uw verantwoordelijkheid voor de financiële gevolgen kunt dragen.

Er wordt in een persoonlijk gesprek bepaald wat uw situatie is en welke behoeften u hebt. Wilt u bijvoorbeeld dat uw gezin en huisdieren worden meeverzekerd? Wilt u een wereldwijde dekking, of is dit niet nodig? Ook bekijken wij welke zaken u al gedekt hebt. Zo zijn er in sommige autoverzekeringen al een aansprakelijkheidsverzekering opgenomen. U wilt dan natuurlijk geen dubbele premie betalen.

V.O.F. Meijer Roden zorgt er tevens voor dat bij veranderingen uw verzekering up-to-date gehouden wordt en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan wanneer u gebruik moet maken van de aansprakelijkheidsverzekering.

Hebt u interesse in onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact op met V.O.F. Meijer Roden door te bellen naar 050-5018260 voor een afspraak. Ook kunt u uw vragen stellen via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Neem contact op:
050-5018260